Ambassade en Consulaten van België in Frankrijk
Home Consulaire diensten Consulaire diensten in Parijs

Consulaire diensten in Parijs

Beste Bezoeker,

Welkom!
 

De ambassade en de consulaire diensten zijn niet bereikbaar van vrijdag 09 september 2022 vanaf 16.00 uur tot en met vrijdag 16 september 2022 om 17.00 uur.

Gedurende deze periode kunnen de consulaire diensten uw aanvraag of uw dossier niet in behandeling nemen.

Als en alleen als uw oproep betrekking heeft op een Belgische burger in een extreme humanitaire noodsituatie die niet kan wachten op de openingsuren van de ambassade, kunt u contact opnemen met de dienstdoende persoon op + 33 (0)6 84 53 19 44, nummer dat ook op onze website staat ( link “ Noodnummers” ). We staan erop dat uw probleem een echte humanitaire noodsituatie moet zijn.
 

Graag een ogenblik van uw tijd om een aantal COVID-19-regels met betrekking tot uw bezoek aan onze Ambassade duidelijk te maken:

  • Indien u de laatste twee weken ziek was of ziektesymptomen vertoonde, wordt u verzocht niet langs te komen. Dit is tevens van toepassing indien u samenwoont met iemand die ziek is of onlangs heeft contact gehad met iemand die COVID-19 klachten had.
  • Gelieve uw temperatuur te controleren alvorens u naar onze lokalen te begeven.
  • Gelieve een mondmasker te dragen.
  • Gelieve bij het betreden van de lokalen uw handen te wassen met uw eigen alcoholgel of met diegene die ter uwer beschikking wordt gesteld.

Dank u voor uw medewerking!